2024. április 19., péntek, Emma napja

Címke: Knorr Bremse

10 cikk 1/1 oldal

Több mint 1,2 milliárd forintot nyert el kutatás-fejlesztésre a Knorr-Bremse

A Knorr-Bremse Fékrendszerek Kft. 1,26 milliárd forint keretösszegű támogatást nyert el a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Alapból (NKFI Alap) kutatás-fejlesztési tevékenységéhez, amelynek keretében magyar mérnökök fejlesztenek egyebek mellett autonóm járműfunkciókhoz szükséges technológiákat – tájékoztatta a vállalat hétfőn az MTI-t.

Duális szakképzést indít a Knorr-Bremse Budapest

Duális szakképzés elindításáról állapodott meg hétfőn a Knorr-Bremse Rail Systems Budapest a Budapesti Gépészeti Szakképzési Centrummal, valamint két tagintézményével, az Eötvös Loránd és a Szily Kálmán szakgimnáziumokkal.

Vonatokhoz fejleszt fékberendezést a Knorr-Bremse

Mintegy 270 millió forintot nyert el a Knorr-Bremse Rail Systems Budapest vasúti fékek fejlesztésére a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivataltól.

Együttműködik a kormánnyal a Knorr-Bremse

A magyar beszállító kis- és középvállalkozások (kkv) fejlesztése érdekében együttműködés jön létre a Nemzetgazdasági Minisztérium és a fékrendszereket gyártó Knorr-Bremse csoport magyarországi vállalatai között – az erről szóló szándéknyilatkozatot Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter és a leányvállalatok vezetői írták alá csütörtökön, Budapesten.

Knorr-Bremse: csaknem 300 új munkahely

Csaknem 300 új munkahelyet hoz létre a Knorr-Bremse Rail Systems Budapest, amely 5,28 milliárd forintos fejlesztéssel bővíti fővárosi üzemét – közölte a müncheni székhelyű, vasúti szerelvények és haszongépjárművek fékrendszereit gyártó vállalat.
10 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.