2019. június 17., hétfő, Laura, Alida napja

Címke: klubok

10 cikk 1/1 oldal

Börtönökkel szövetkeznek az angol futballklubok

Összesen 32 élvonalbeli és alacsonyabb osztályú angol futballklub vesz részt abban a programban, amelyben helyi börtönökkel szövetkezve próbálják csökkenteni a visszaesők aranyát az elítéltek körében.

Nagy Ádám csatát nyert

Nagy adott egy kulcspasszt a második gól előtt, volt egy kapura lövése, 92 százalékban passzolt pontosan és hat párharcot nyert meg, utóbbi a legjobb mutató volt a mezőnyben.

Gulácsiék már a Bayernt szorongatják

Remek hetet zártak a magyar labdarúgó-légiósok. Hárman is dupláztak, azaz két gólt szereztek: Sallai Roland, Dzsudzsák Balázs és Szoboszlai Dominik.

A címeres mez becsülete

A Magyar Röplabdaszövetség a magyar sportban eleddig példa nélküli megállapodást kötött – egyelőre csak – a női első osztályban szereplő klubokkal.

Négy klubot büntetett meg az MLSZ

Négy klubot, a Debrecent, a Budapest Honvédot, az Újpestet és a Diósgyőrt sújtotta pénzbüntetéssel a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) kedden ülésező fegyelmi bizottsága.
10 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.