2022. június 29., szerda, Péter, Pál napja

Címke: Klebelsberg Kultúrkúria

16 cikk 1/2 oldal

Odaadni a talentumot

A Klebelsberg Kultúrkúria névadója születésnapjának hetében minden évben megrendezi a Klebelsberg Kunó-hetet, amelyen különböző programokkal emlékezik meg a néhai kultuszminiszterről.

A jelen anyagai és technikái

A 2018. március 29-ig megtekinthető kiállítás különös és ritka erénye a művekhez alkalmazott technikák részletes bemutatása a kísérőszövegekben.

Görgényi István 1956-os festményeiből nyílik kiállítás

Görgényi István tatabányai festőművésznek az 1956-os forradalom leverése után titokban készített festményeiből mutat be válogatást az a kiállítás, amely Egy rejtett életmű címmel szerdán nyílik Budapesten a Klebelsberg Kultúrkúriában.

Sokszínűség a kultúrkúriában

A fesztivál művészeti vezetője fontosnak tartja, hogy évről évre színes programokkal és minél szélesebb réteget megszólítva mutassák be a művészetek sokszínűségét.

Nem véd sem emlék, sem varázslat

Oberfrank Pál most Radnóti Miklós verseinek egész estés tolmácsolására vállalkozik, az előadás április 11-én, 18 órakor a Klebelsberg Kultúrkúriában tekinthető meg.
16 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.