2023. december 2., szombat, Melinda, Vivienn napja

Címke: Klebelsberg Központ

59 cikk 1/6 oldal

Még egy hétig lehet jelentkezni a MaTech2-re

Idén is megszervezi a Klebelsberg Központ a kreativitásra, digitális eszközök használatára épülő matematika csapatversenyét MaTech2 néven.

Fontos az együttműködés az oktatás szereplői között

Az elmúlt évek oktatáspolitikai változásai mára konszolidált viszonyt hoztak létre, de a terület nem problémamentes, a vezetőknek észlelniük kell a gondokat és jó megoldásokat kell találniuk.

Digitális korszakváltás informatikai fejlesztéssel

Összesen 26 milliárd forintot fordítanak most és a következő tanévben európai uniós és költségvetési forrásokból arra, hogy széles sávú internet legyen az iskolákban.

Mintegy százezer informatikai eszközt kapnak iskolák

A következő tanévben olyan digitális fejlesztések valósulnak meg, amelyek az oktatás minőségének javításához nagyban hozzájárulnak majd – jelentette ki a helyettes államtitkár.

Kevesebb óraszám is kellő tudást adhat a tanulóknak

A Klebelsberg Központ elnöke szerint a jó iskola az, ahova szívesen mennek be a gyerekek, szívesen tanulnak, élvezik az oktatást, amiben részük van, ez ma az élménypedagógiával valósul meg.
59 cikk 1/6 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.