2019. április 21., vasárnap, Konrád napja

Címke: kkv

536 cikk 1/54 oldal

Kulcsszerepben a hazai kisvállalatok

A hazai középvállalatokat (kkv) azért kellene jobban segíteni, mert a foglalkoztatásban, a képzésben, de az exportképességben is ők lennének azok, amelyekre támaszkodhatunk.

A kreatív vállalkozásoké a világ

A XXI. század egyik leggyorsabban növekvő gazdasági ága a krea­tívipar, amely az új üzleti modelleket és digitális innovációkat segít a felhasználók igényeihez illeszteni – mondta el Fülöp József.

Kellenek a megosztott tárgyalók, szobák, asztalok

Egyre inkább megizmosodik Budapesten és a vidéki nagyvárosokban egy újfajta gazdasági aktivitás, amit leginkább személyi szolgáltatások néven foglalhatunk össze.

Levelet küldenek a katásoknak

Több mint 315 ezer vállalkozás választotta január 1-jéig a kisadózók tételes adóját, a katát. Ebben az évben nyolcról 12 millióra emelkedett az alanyi áfamentesség értékhatára.

Beszállítók lesznek a kkv-k

Eddig 72 kis- és közepes vállalkozás, valamint három nagy integrátor kapott támogatást a kormány 2017-ben indított beszállítófejlesztési programjában.

Csúcson a gazdasági optimizmus

Stabil várakozásokkal indulnak neki az idei évnek a hazai kkv-k, amelyek a gazdasági helyzetüket leginkább befolyásoló tényezők tekintetében alig várnak változást.

Sikeresen szállt ki az állami tőkealap

Az adatgyűjtő, tároló, kiértékelő és közbeavatkozó Gemmor lehetővé teszi a technológiai vezetőknek és termelésirányítóknak, hogy pontos információkhoz jussanak a hegesztési munkafolyamatokról.
536 cikk 1/54 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.