2024. július 23., kedd, Lenke napja

Címke: kizárás

64 cikk 1/7 oldal

Kizárásra számít a Jobbik alelnöke

Volner János: mivel a párt jelenlegi vezetése a Soros-hálózat befolyása alatt áll, feltehetően nem fogják megszavazni a Sargentini-jelentés elítélését célzó kormányzati javaslatot.

Nyíltvízi úszó Eb – Kizárták a magyar váltót

A táv felénél kizárták a magyar csapatot a nyíltvízi úszók Európa-bajnokságának váltóversenyéből, mivel Sömenek Onon Kata rossz irányba indult el, és nem kerülte meg a rajt utáni első bóját.

Kizárták az AC Milant az Európa Ligából

Az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) a pénzügyi szabályok megsértése miatt kizárta az Európa Liga következő idényéből az AC Milant.

Toroczkai: Erősebb lehet a mozgalom a Jobbiknál

Szombaton zászlót bonthat a Mi Hazánk Mozgalom, és ha lesz kellő akarat és támogatás, akkor bejelentik programpontjaikat, és politikai pártként folytatják.

Titkolóznak Toroczkairól

Toroczkai szerint a következő hetekben tömegek, akár komplett alapszervezetek fogják otthagyni a Jobbikot, és reméli, hogy csatlakoznak hozzájuk.

Titkos pénzmozgások a Jobbik háza táján

A Jobbik etikai bizottsága egyébként már ma dönthet Toroczkai László kizárásáról, akit a kizárás esetén többen is követnének.
64 cikk 1/7 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.