2022. január 21., péntek, Ágnes napja

Címke: kivárás

5 cikk 1/1 oldal

Izraelben egyelőre kivárnak a palesztin rakétatámadások után

Izraelben csütörtökön az élet visszatért a régi kerékvágásba, ismét folyik például a tanítás a Gázai-övezet közelében is az iskolákban az előző napi palesztin rakétatámadások után – jelentette a helyi média. Elemzők szerint ez azt mutathatja, hogy a keményebb válaszcsapásokat egyelőre elhalasztották.

Aszad: Damaszkusz egyelőre kivár Trump Szíria-politikáját illetően

Még nem lehet biztosra venni, hogy a megválasztott amerikai elnök, Donald Trump valóban változtat-e az Egyesült Államok szíriai politikáján, Damaszkusz mindenesetre kész együttműködni vele a terrorizmus elleni fellépésben – mondta Bassár el-Aszad szír elnök egy keddi televíziós interjúban.

Kivárás jellemzi a gazdaság világát

A Brexitről a hétvégén megjelent nyilatkozatokból úgy tűnik, hogy egyelőre sokan inkább kivárnak, keresik a választ a gazdaság világát érintő, a kilépés támasztotta kérdésekre. Soros György ugyanakkor sarkosan fogalmazott, szerinte gyakorlatilag elkerülhetetlen az EU szétesése. Mások kevésbé borúlátóak.

Nem várható kamatváltozás

Nem érdemes meglepetésre számítani a keddi kamatdöntő üléstől, a küszöbönálló brit népszavazás ugyanis előre nem látható kockázatokat hordoz a magyar gazdaságra nézve is.
5 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.