2021. április 18., vasárnap, Andrea, Lima napja

Címke: kiürítés

25 cikk 1/3 oldal

Szíria: kiürítették a kérdéses Damaszkusz környéki területeket

Befejeződött az utolsó, Assad-ellenes fegyveresek által uralt enklávé kiürítése a szíriai főváros környékén, a Bassár el-Aszad államfőhöz hű kormányerők összesen mintegy 1200 négyzetkilométernyi terület felett szerezték vissza az ellenőrzést a közép-, illetve nyugat-szíriai Hama és Homsz tartományok térségében - jelentette szerdán az AFP francia hírügynökség.

Kiürítették Frankfurtot

Átmenetileg el kellett hagynia az otthonát csaknem 70 ezer embernek vasárnap a németországi Frankfurtban, mert egy építkezésen egy második világháborús bombára bukkantak.

Megkezdődött négy ostromlott település kiürítése Szíriában

Megkezdődött pénteken négy, a lázadók, illetve a kormányerők által ostromlott szíriai település kiürítése a Katar és Irán közvetítésével tető alá hozott egyezménnyel összhangban – jelentették a helyszínről hírügynökségek.

Bombát találtak Budapest XII. kerületében

Ötven kilogrammos magyar bombát találtak Budapest XII. kerületében, a Sashegyi út 2. számnál kedd délelőtt – tájékoztatta a Magyar Honvédség 1. Honvéd Tűzszerész és Hadihajós Ezredének parancsnokhelyettese az MTI-t.

Gázszivárgás miatt több boltot is kiürítettek Óbudán

Gázszivárgás miatt egy időre több boltot is el kellett hagyniuk a vásárlóknak egy óbudai bevásárlóközpontban, és a közúti forgalmat is korlátozták a III. kerületi Bécsi úton szombat délután – hangzott el az M1 aktuális csatorna Híradójában.

Orosz-amerikai egyeztetés lesz Aleppó keleti részének kiürítéséről

Orosz és amerikai szakértők Genfben egyeztetni fognak a szíriai kormány ellen harcoló felkelők Aleppó keleti részéből történő kivonásának útvonaláról és határidejéről – jelentette be Szergej Lavrov orosz külügyminiszter hétfőn Moszkvában.
25 cikk 1/3 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.