2022. augusztus 16., kedd, Ábrahám napja

Címke: kiskorú

17 cikk 1/2 oldal

Kiskorú lánnyal erőszakoskodott éveken át egy zalai férfi

Szexuális visszaélés miatt emeltek vádat Zalaegerszegen egy férfi ellen, aki éveken át erőszakoskodott fia barátnőjének kiskorú lánytestvérével – tájékoztatta a Zala Megyei Főügyészség szóvivője pénteken az MTI-t.

Igaz lehet a jobbikos viszonya a kiskorú lánnyal

A tanú elmondta: Kulcsárnak tudnia kellett, hány éves a lány, mivel az ifjúsági tagozatba történő belépési jelentkezési lapján ott volt a születési évszám is.

Kurier: sok migráns hazudik a koráról

Tavaly mintegy ezer Ausztriába érkező menekült adott meg hamis adatot az életkoráról, az osztrák kormánynak hárommillió eurós többletköltséggel járt a gyanús esetek kiszűrése – számolt be a Kurier című osztrák lap hétfőn.

Megalapozott a gyanú a megvádolt mentők ellen

Az eddig beszerzett bizonyítékok alapján megalapozott a gyanú a szexuális erőszakkal vádolt mentőkkel szemben, ennek ellenére nem kerülnek előzetes letartóztatásba – közölte a Magyar Időkkel a Fővárosi Törvényszék.

Kiskorú fiúval kezdett ki egy férfi Keszthelyen

Szexuális visszaélés miatt indult büntetőeljárás egy Győrhöz közel élő férfi ellen, aki az interneten megismert 13 éves keszthelyi fiúval létesített pénzért szexuális kapcsolatot – közölte a Zala Megyei Főügyészség szóvivője hétfőn az MTI-vel.

Rengeteg kiskorút zaklatnak, bántalmaznak

Ebben az évben már százöt szexuális erőszakkal kapcsolatos vizsgálatot zártak le, és eddig tizenhét gyermek halt erőszakos halált.

Tizenkét éves fiú ellen emeltek vádat rablás miatt

Vádat emelt egy tizenkét éves fiú ellen rablás bűntette miatt a Szolnoki Járási és Nyomozó Ügyészség – tájékoztatta a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Főügyészség kedden az MTI-t.
17 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.