2022. július 7., csütörtök, Apollónia napja

Címke: Kisberk Szabolcs

9 cikk 1/1 oldal

Nyomozás indult a Jobbik gyanús pénzei miatt

Nyomozást rendelt el a Nemzeti Adó- és Vámhivatal bűnügyi igazgatósága a Jobbik korrupciógyanús pénzügyei miatt két személy feljelentése alapján, amelyet ismeretlen elkövetők ellen tettek.

Vizsgálja a NAV a Jobbik pénzügyeit

Meghallgatta a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) tegnap Szabó Balázs volt jobbikost, valamint Tényi István közbejelentőt a párt zavaros pénzügyei ­miatt tett feljelentéseik kapcsán.

Újabb milliók estek ki a Jobbik szekrényéből

Ismeretlen eredetű készpénzeket folyattak át az N1TV-n – erről a Jobbikhoz köthető online televízió volt főszerkesztője beszélt az Echo TV Informátor című műsorában.

Feketepénzek a Jobbik-médiában

Kiderült, hogy az elmúlt egy évben több millió forint feketepénz érkezett az N1TV-hez a Jobbik pártalapítványán keresztül, a csatorna ugyanis a Kiegyensúlyozott Médiáért Alapítvány tulajdona.

Vona médiavállalkozó lett

Az eddig a párt bizalmi emberének számító Kisberk Szabolcs azt mondta: ő annyi mindent látott a Jobbiknál, hogy egy egész bűnügyi regény kijönne belőle.

Lemondott a Jobbik-közeli N1 TV főszerkesztője

Kizárólag morális okai vannak a távozásunknak, a Hír TV-nél kialakult helyzettel való időbeli egybeesés pedig pusztán a véletlen műve – közölte Kisberk Szabolcs.
9 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.