2022. július 6., szerda, Csaba napja

Címke: kis- és középvállalkozások

24 cikk 1/3 oldal

NGM: már igényelhető az épületenergetikai fejlesztéseket segítő támogatás

Szerdától lehet benyújtani a támogatási kérelmeket a Gazdaságfejlesztési és innovációs operatív programban (Ginop) a Megújuló energia használatával megvalósuló épületenergetikai fejlesztések támogatása pályázati felhívásra - tájékoztatta Rákossy Balázs, a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) európai uniós források felhasználásáért felelős államtitkára az MTI-t.

Egyre hangsúlyosabb lesz a dolgozói kompetencia

A sikeres vállalkozás harmadik és egyben egyik legfontosabb szereplője a munkavállaló, ugyanis az ő képzettsége, hozzáállása nélkülözhetetlen a versenyképes működéshez.

Emelhetik a versenyképesség növelését célzó nullás hitel keretét

A pályázói igényekre reagálva várhatóan ismét emelik a kis- és középvállalkozások versenyképességének növelését célzó hitelprogram keretét – írja a pénteki Világgazdaság a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) közlésére hivatkozva.

NGM-államtitkár: bíztatóak a magyar gazdasági kilátások

Biztatónak nevezte a magyar gazdaság kilátásait a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) pénzügyekért felelős államtitkára, aki kiemelte, hogy idén az uniós források mérsékelt felhasználása ellenére is várhatóan 2 százalék felett bővül a GDP.

Egyre bizakodóbbak a cégek

Kedvező évre számíthatnak 2017-ben a hazai kis- és középvállalkozások, átlagosan 4,6 százalékos profitnövekedést vár a kkv-szektor.

Túljelentkezés a kis- és középvállalkozások ügyvezetői képzésére

Elindult a kkv-ügyvezetők képzése, az érdeklődés kiemelkedő: a meghirdetett 10 ezer helyre több mint 12 ezren jelentkeztek – mondta a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) szakképzésért és felnőttképzésért felelős helyettes államtitkára pénteken az M1 aktuális csatornán.

Pályázati pénzek a kisebb cégeknek

Ma zárul több, mikro-, kis- és középvállalkozásoknak kiírt európai uniós pályázat társadalmi egyeztetése, éjfélig még véleményezhetik a kiírástervezetet az érintettek.
24 cikk 1/3 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.