2023. december 5., kedd, Vilma napja

Címke: Kincsem park

11 cikk 1/2 oldal

Nemzetközi pumitalálkozó lesz Magyarországon

Hat ország részvételével nemzetközi pumitalálkozót rendeznek augusztus 29. és szeptember 2. között Tápiószentmártonban, a Kincsem Lovasparkban – közölte a szervező csütörtökön az MTI-vel.

Világfesztivált rendezünk

A Kincsem Parkban volt már többféle öttusaverseny, de a jövő évi vb-t úgy szeretnénk megrendezni, hogy minden egy területen legyen – mondta az elnök.

Ötödször Oktoberfest Budapesten

A világ legnagyobb sörfesztiválja idén ötödik alkalommal látogat el Budapestre, valamint első alkalommal Szombathelyen is ellátogat. az európai emberek jó részének és minden német lakosnak az Oktoberfest az egyik legnagyobb őszi sörünnep.

Rockfesztivál Budapest először, a Kincsem Parkban

Szokatlan helyszínen, a Kincsem Parkban rendezik a Rockfesztivál Budapestet, amelyet első ízben tartanak meg szeptember 8-án és 9-én. A fellépők között lesz mások mellett a Karthago, a Skorpió, a P. Mobil, a Piramis és a Beatrice.

Kincsemről szól a magyar derby

Igazán kézenfekvő volt… Ugyan mi – vagy inkább ki – másnak a sztorija lenne a 95. Magyar Derby vezérmotívuma, mint Kincsemé?

Felavatták Overdose síremlékét

Eltemették Overdose, a világhírű magyar versenyló hamvait, és felavatták emlékművét csütörtökön a Dunakeszihez tartozó Alagon.

Óriáskörhinta, gasztrofesztivál, ló- és agárverseny a Kincsem Parkban

Minden idők legjobb majálisát szervezi a Food Truck Show és a Kincsem Park idén május 5 és 7 között. A gyerekeket többek között óriáskörhintával, állatsimogatóval és a Hungaroring miniringjével várják, miközben folyamatosan zajlik majd az agár- és lóverseny a Kincsem versenypályáján. A helyszínre egy sárga amerikai iskolabusszal is érkezhetnek a vendégek, akik a hétvége alatt 50 food truck kínálatából válogathatnak.

A nyúlon túl

Jimi Hendrix nyert, majd a célban összeesett. Ez volt az első versenysérülés a Kincsem Parkban. Előfordul, hogy a világ második leggyorsabb állata, az angol agár is félrelép.
11 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.