2019. április 21., vasárnap, Konrád napja

Címke: kínálat

20 cikk 1/2 oldal

Kitűnő minőségű a haltermés, a tavalyinál is szélesebb a választék

Kitűnő minőségű az idei haltermés, a választék a tavalyinál is bőségesebb, és a mennyiséggel sincs probléma – jelentette ki a Magyar Hírlapnak nyilatkozva Lévai Ferenc, a Magyar Akvakultúra és Halászati Szakmaközi Szervezet (MA-HAL) szóvivője.

Idén nincs hiány libából a piacon

Széles kínálatból válogathatnak a Márton-napi libasült kedvelői, ráadásul drágulástól sem kell tartani az ünnepi időszakot megelőzően.

Csak a kereskedőkön múlik, hogy lesz-e elég libahús

Az év eleji madárinfluenza-járvány okozta kiesést követően ismét van elég liba- és kacsahús a piacon. A lúdszövetség vezetője szerint a hazai és az európai kereslet is jelentős.

Kiszorult az olcsó importáru, egyensúlyban a tejpiac

A hatóságok és a szakmai szervezetek együttműködése sikeres, a NAV az elmúlt hónapokban számos bejelentés alapján szűrte ki az áfacsalással érintett dobozos tejeket a piacról.

Elszállnak a fővárosi új lakások árai

A 680 ezer forintot is meghaladja már a Budapesten kínált új lakások átlagára, szakértők szerint ráadásul további drágulásra kell számítani.

Közeledik a dinnyeszezon

Annak érdekében, hogy az ízletes árut el is tudják adni a termelők, a jövő héten tárgyalóasztalhoz ülnek az áruházláncok képviselői és a dinnyetermesztők.

Egyre több az eladó ház

Az elmúlt hónapokban folyamatosan növekedett az eladó nagyméretű – 150-250 négyzetméteres – családi házak száma a piacon, egyre többen szeretnének túladni nagy ingatlanukon – derül ki az Otthontérkép.hu legfrissebb elemzéséből.

Új programokkal folytatódik a Mozaik Múzeumtúra

Új programokkal folytatódik a Mozaik Múzeumtúra kezdeményezés, amelynek célja a múzeumok sokszínű kulturális kínálatának népszerűsítése a 8-16 éves korosztályban.
20 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.