2021. október 17., vasárnap, Hedvig napja

Címke: kilátó

10 cikk 1/1 oldal

Kilátó épül a magyar pavilon fölé a Velencei Építészeti Biennálén

A budapesti Szabadság híd 2016. nyári "elfoglalásából" kiindulva vizsgálja a városi és társadalmi tér fogalmát a 16. Velencei Építészeti Biennálé magyar pavilonjának kiállítása, amely Szabadság híd - Új horizontok a városban címmel lesz látható május 26. és november 25. között. A kiállításhoz a pavilon átriumába a Studio Nomad egy tízméteres kilátót is tervezett.

Felavatják a prédikálószéki kilátót

Ma avatják fel a Visegrádi-hegység egyik legmagasabb pontján található prédikálószéki kilátót. A 639 méteren álló, 12 méteres kilátót a Pilisi Parkerdő Zrt. építtette.

Kilátó az árbóckosárból

Az üdülési szezon egyik leglátványosabb turisztikai és kulturális létesítményét adtak át pénteken a Balatonföldvár nyugati kapujában emelkedő magasparton.

Újjávarázsolják a főváros egyik kedvelt kilátóját

Megkezdődtek a Budai-hegység 454 méteres csúcsán lévő Kaán Károly-kilátó felújítási munkálatai. A fejlesztés idejére a kilátót lezárták, várhatóan június közepén nyit újra a kirándulók számára – tájékoztatott a Pilisi Parkerdő Zrt.

Mától látogatható a kilátó a Hármashatár-hegyen

Elkészült, és mától már látogatható a Pilisi Parkerdő Zrt. teljes budapesti panorámát kínáló kilátópontja a főváros közvetlen közelében lévő Hármashatár-hegyen.
10 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.