2024. május 26., vasárnap, Fülöp, Evelin napja

Címke: kikötő

26 cikk 1/3 oldal

Brexit: kompbérléssel biztosítana pótkapacitást a brit kormány

Kompokat bérel a brit kormány arra az esetre, ha nem lépne érvénybe a brit EU-tagság megszűnésének (Brexit) feltételrendszeréről szóló megállapodás, és emiatt fennakadások keletkeznének a nagy-britanniai áruellátásban.

Hazánk részt venne a koperi kikötő építésében

Már csak arra van szükség, hogy a szlovén kormány rábólintson a régóta halogatott, egymilliárd eurós, árufuvarozási szempontból kiemelt jelentőségű kötött pályás fejlesztés megvalósítására.

Szombattól kevesebb kikötő működik a Balatonon

Késő őszi személyhajó- és kompmenetrend lépett életbe október elején a Balatoni Hajózási Zrt.-nél, így szombattól hétvégenként csak a tó öt nagy forgalmú kikötőjéből indul hajó.

Hamarosan megépülhet a bajai hajómalom kikötője

Hamarosan megépülhet Duna-parti kikötője a nemrég elkészült bajai hajómalomnak, amelyet az október 6-ai Hajómalom Ünnepen búzaőrlés közben is megnézhetnek az érdeklődők – közölte a Bajai Hajómalom Egyesület elnöke az MTI-vel.

Helyüket keresik a balatoni horgászok

A balatoni halászat 2014-től elrendelt megszüntetése óta nincs ellentét a helyi halgazdálkodást ellátó vállalat és a horgászegyesületek között.

Az ENSZ kitiltott további négy észak-koreai hajót a világ kikötőiből

Négy további, észak-koreai zászló alatt hajózó, a gyanú szerint a nemzetközi közösség szankciói által tiltott árut Észak-Koreába fuvarozó teherszállítót tiltott ki a világ kikötőiből az ENSZ Biztonsági Tanácsa (BT) csütörtökön – jelentette az AFP francia hírügynökség diplomáciai forrásokra hivatkozva.
26 cikk 1/3 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.