2023. február 4., szombat, Ráhel, Csenge napja

Címke: kiképzés

26 cikk 1/3 oldal

Magyar–brit közös légi kiképzés

Flying Sword néven magyar–brit közös harcászati kiképzést tartanak a kecskeméti MH 59. Szentgyörgyi Dezső Repülőbázison.

Festékes lőszereket vásárol a NAV

A mostani beszerzés minden bizonnyal azt a hatszázezer lőszerből álló tételt egészíti ki, amelyre a múlt hónapban írt ki pályázatot a hatóság.

Amikor az ebhez választanak gazdát

A kutyáknak önálló döntéseket kell meghozniuk, így sem félniük nem szabad, sem idegesen reagálniuk olyan szituációkban, mint amikor a buszon esetleg a farkukra lépnek.

A jogvédők a bírókat is befolyásolják

Több mint száz igazságügyi dolgozót részesített liberális kiképzésben a Soros Györgyhöz köthető szervezetek által bőkezűen támogatott Magyar Helsinki Bizottság.

Titokban képezték ki Soros radikálisait

Polgári engedetlenségi képzést tartottak titokban radikális aktivistáknak a Civil Kollégium Alapítvány kunbábonyi központjában – értesült a Magyar Idők.

Líbiai dzsihadisták Kairó célkeresztjében

Számeh Sukri egyiptomi külügyminiszter hangsúlyozta, hogy a szélsőségesek líbiai kiképzőtáborai közvetlen fenyegetést jelentenek Egyiptom nemzetbiztonságára.
26 cikk 1/3 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.