2023. november 30., csütörtök, András, Andor napja

Címke: kijutás

6 cikk 1/1 oldal

Diagnózis: általános erő, pillanatnyi gyengeség

A szerda esti, veszprémi világbajnoki selejtezővel befejezte magyar szövetségi kapitányi pályafutását Xavi Sabaté. De nem azért, mert kudarcot vallott a csapatával, épp ellenkezőleg.

Orbán Viktor: a norvégok elleni győzelem az önbecsülésről is szól

A norvégok elleni két győztes mérkőzés nem csupán a futballról szólt, hanem az önbecsülésünkről is, ezért azok is büszkék lehetnek arra, amire válogatott képes volt, akik egyébként nem kedvelik a focit – jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök kedden Szombathelyen.

A belgák és a walesiek is kijutottak az Európa-bajnokságra.

Előbbiek Andorrában arattak – a papírformát igazolva – magabiztos győzelmet, ezzel az élre álltak a B csoportban, amelyből a walesiek úgy is Eb-résztvevők lettek, hogy nem tudtak pontot szerezni Bosznia-Hercegovinában.

Kedvünkre való számolgatás

Ha Bukarestben a románok a 91. percben nem egyenlítenek a finnek ellen, csütörtökön jobban nem is alakulhattak volna számunkra az eredmények a labdarúgó-Eb-selejtezőkön, de így se panaszkodjunk!
6 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.