2020. május 29., péntek, Magdolna napja

Címke: kihívások

22 cikk 1/3 oldal

Agrárium: GMO helyett robotika

A génmódosítás és a hormonkezelés helyett a precíziós technológiák és a robotizáció adhat választ az agráriumot érintő kihívásokra.

Hatalmas verseny zajlik a mezőgazdaságban

2050-re mintegy 70 százalékkal nő a föld lakosságának élelmiszer-szükséglete, miközben a termőterület 30 százalékkal, az ivóvíz mennyisége pedig 40 százalékkal csökken.

Történelmi csúcson az áramfogyasztás

Az elmúlt napok extrém hideg időjárása ismét ráirányította a figyelmet a hazai villamosenergia-rendszer súlyos kihívására.

Macron nyomasztó kihívásai

A Fillon-ügy miatt Macron meg akarja tiltani, hogy a képviselők családtagjaikat alkalmazzák, illetve azok tanácsadók lehessenek.

Thatcher megmondta

Nem! Nem! Nem! – a néhai brit miniszterelnök szavai ma jobban és tisztábban visszhangzanak a brit parlament folyosóin, Anglia utcáin és Európa fővárosaiban, mint valaha.

Az átláthatóság a NATO erőssége

A NATO sosem fog ellenpropagandával válaszolni az orosz propagandára – mondta lapunknak Tacan Ildem, a NATO közdiplomáciáért felelős főtitkárhelyettese.
22 cikk 1/3 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.