2021. október 21., csütörtök, Orsolya napja

Címke: kiengedték

8 cikk 1/1 oldal

Megszüntették „Kisbandi” letartóztatását, az ügyészség fellebbezett

Megszüntette „Kisbandi”, vagyis az egykor az alvilág bankáraként emlegetett Lakatos András letartóztatását a Debreceni Ítélőtábla, és a másodfokú eljárás befejezéséig elrendelte bűnügyi felügyeletét – mondta az intézmény szóvivője csütörtökön az MTI-nek.

Kiengedték a börtönből az izraeli katonákat megpofozó palesztin lányt

Az izraeli hatóságok vasárnap kiengedték a börtönből azt a 17 éves palesztin lányt, Ahed Tamímit, aki amiatt töltött csaknem nyolc hónapot börtönben, mert egy ciszjordániai településen többször is megütött, megrúgott és megpofozott két izraeli katonát.

Beata Szydlót kiengedték a kórházból

Egyhetes kórházi kezelés után a varsói katonai kórház orvosai hazaengedték Beata Szydlót, aki múlt pénteken autóbalesetet szenvedett – ezt maga a lengyel kormányfő közölte a kórház főbejáratánál megtartott rövid péntek esti sajtóértekezleten.

A könnyebb sérülteket kiengedték a kórházakból

A péntek éjjeli buszbaleset könnyebb sérültjeit kiengedték a kórházakból, ők egy szállodában vannak, rajtuk kívül hat súlyos sérültet ápolnak két veronai kórházban.

Kiengedték Lagzi Lajcsit

Több mint négy hónap után kiengedték tegnap az előzetesből Galambos Lajost, aki fogva tartása alatt megközelítőleg 15 kilót fogyott.
8 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.