2024. június 15., szombat, Jolán, Vid napja

Címke: kiemelés

6 cikk 1/1 oldal

Csütörtök reggel kezdik meg a Dunában talált robbanótest kiemelését

Mégsem szerdán, hanem csütörtök reggel kezdik meg a Dunában, az Erzsébet-hídnál talált világháborús robbanótest azonosítását és kiemelését a tűzszerészek – tájékoztatta a honvédség tűzszerész alakulatának kommunikációs tisztje az MTI-t.

Kiemelik a Duna budapesti szakaszán korábban talált bombát, lezárások

Kiemelik a vízből a Duna budapesti szakaszán két héttel ezelőtt talált világháborús bombát szerda kora délután, a Déli összekötő vasúti híd közelében – közölte a Magyar Honvédség tűzszerész ezredének parancsnokhelyettese az MTI-vel. Emiatt ideiglenes forgalomkorlátozás lesz a környéken, ami érinti a Déli összekötő vasúti híd vonatforgalmát is.

Felhozták az egyiptomi gép egyik feketedobozát

Megtalálták csütörtökön a májusban lezuhant egyiptomi személyszállító repülőgép egyik feketedobozát, azt, amelyik a pilótafülkében zajló beszélgetéseket rögzítette – jelentette be a katasztrófa okainak kivizsgálásával foglalkozó egyiptomi szakértői bizottság.
6 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.