2024. július 21., vasárnap, Dániel, Daniella napja

Címke: kick-box

17 cikk 1/2 oldal

Bekerült az olimpiai családba a kick-box

A Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) hivatalosan is elismerte a WAKO (World Association of Kickboxing Organizations) világszövetséget – adta hírül a Magyar Kick-box Szakszövetség.

Lassan belekóstolna a profi bokszba

Veres Roland a hét végén Mariborban hatodik és hetedik felnőtt Európa-bajnoki címét szerezte kick-boxban, és még csak január 28-án lesz húszéves.

A kick-boxos Rákóczi Renáta sporttörténelmi vb-címe

A kick-boxos Rákóczi Renáta profi világbajnoki címet szerzett a norvégiai Elverumban megrendezett gálán a full-contact szabályrendszer 55 kilogrammos súlycsoportjában, miután szombat este pontozással jobbnak bizonyult a hazaiak klasszisánál, Kristin Vollstadtnál.

Tokától bokáig

A kick-box, amelynek múlt héten Budapesten rendezték a világbajnokságát, nem keleti harcművészet, hanem sport – és erre a megkülönböztetésre kényesek a művelői.

Lerendezték itthon az egész világot

A budapesti BOK-csarnokban nyüstölte egymást a kick-box-világbajnokság mezőnye, és a hatvan ország versenyzői között a magyar válogatott parádés teljesítménnyel rukkolt ki.
17 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.