2024. június 20., csütörtök, Rafael napja

Címke: kiberbűnözők

8 cikk 1/1 oldal

Magányos nőkre vadásznak a csalók

Már magyar áldozatai is vannak azoknak a nemzetközi csalóknak, akik magukat amerikai katonának kiadva ismerkednek az interneten jellemzően korosabb özvegyasszonyokkal.

Hekkerek és gazemberek

Olybá tűnik, hogy a politikai erőtérbe lépett kiberbűnözők minden választási eredményt kétségessé tehetnek. Nem lehet majd tiszta választásokat tartani.

Hackertámadás érte a brit parlamentet

Hackertámadás érte szombaton a brit parlamentet, kiberbűnözők a törvényhozás email rendszeréhez akartak hozzáférni – jelentették politikusok és tisztségviselők.

Lettországban elfogtak két, az USA-ban körözött kiberbűnözőt

A lett rendőrség amerikai kollégákkal együttműködve őrizetbe vett két férfit, akik ellen az Egyesült Államokban kiberbűncselekmények miatt nyomoznak – közölte vasárnap a LETA balti hírügynökség Ilze Jurevica rendőrségi szóvivőre hivatkozva.

A zsarolóvírus szolgáltatásként

A zsarolóvírusok kevés energiabefektetést igénylő, könnyű pénzszerzési lehetőséget kínálnak, ezért komoly iparág épült ki a módszer köré.
8 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.