2019. május 26., vasárnap, Fülöp, Evelin napja

Címke: kiállítás

690 cikk 1/69 oldal

Andy Warhol műveiből nyílik kiállítás Békéscsabán

A pop-art fejedelme, Andy Warhol (1928-1987) műveiből nyílik kiállítás február 20-án Békéscsabán, a Munkácsy Mihály Múzeumban – hangzott el a kiállítás hétfői sajtótájékoztatóján.

Nálunk nem jár villamos

A cseppet sem szívderítő, jelenlegi falusi állapotokat látva mélyen depresszív képeket várhatnánk Buktától, ő viszont szeretettel, derűvel és őszinte megértéssel fordul otthonához, Mezőszemeréhez.

Budapestre érkezik az inkák aranya

Letűnt birodalmak misztikus titkait ígéri Az inkák aranya című kiállításon a JVS Group, amely többek között a Body vagy A világ múmiái című kiállításokat hozta el tavaly Magyarországra.

Február 7-10. között rendezik meg Budapesten a 26. FeHoVát

Február 7. és 10. között rendezi meg 26. alkalommal a Kárpát-medence legnagyobb fegyver-, horgász- és vadászkiállítását (FeHoVa) a Hungexpo a Budapesti Vásárközpontban, 17 országból 300 kiállító jelentkezett és több mint 50 ezer látogatót várnak – mondta a pénteki sajtótájékoztatón Ganczer Gábor, a Hungexpo vezérigazgatója.

Új utak és a kezdetek

A tárlat egyik legizgalmasabb része a dán Adam Jeppsen munkáit mutatja be. A kis tó című sorozatban nem látszik a táj, mégis a természet az alkotó kiindulópontja.
690 cikk 1/69 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.