2024. július 20., szombat, Illés napja

Címke: K&H

45 cikk 1/5 oldal

Fokozódik a kereslet a fekete arany iránt

A világgazdasági bővülés érett szakaszba lépett, ami fokozza a nyersanyagok – így az olaj – iránti keresletet is – áll a K&H friss elemzésében.

Kedvező a piacoknak a választás eredménye

A Fitch elemzői megjegyzik, hogy szerintük a kormány EU- és bevándorlásellenes retorikája folytatódik, azonban ez nem befolyásolja az uniós forrásokhoz való hozzáférést.

Lendületet kapott a vállalati hitelezés

A céges hitelezés piacára is pozitív hatással van a kedvező gazdasági környezet, ez jól látható a vállalati hitelállomány folyamatos növekedéséből az év első kilenc hónapjában.

Csúcson a beruházási kedv

Három és fél éves csúcson van a vállalkozások beruházási hajlandósága, jelenleg a cégvezetők 62 százaléka tervez valamilyen fejlesztést.

Több éves csúcson a kkv-k beruházási szándéka

Három és fél éves csúcson van a vállalkozások beruházási hajlandósága, a középvállalkozások fejlesztési szándéka 73 százalékról 91 százalékra, a kisvállalkozásoké 53 százalékról 66 százalékra ugrott, ezzel szemben a mikrovállalkozások fejlesztési kedve 57 százalékról 54 százalékra mérséklődött – derül ki a K&H kkv bizalmi index hétfőn közzétett legfrissebb adataiból.

Bővül a lakossági hitelezés

Kedvezően ítélik meg a hazai gazdaság kilátásait és az ezekkel járó hitelezési lehetőségeket a K&H Banknál.
45 cikk 1/5 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.