2022. december 5., hétfő, Vilma napja

Címke: KGBéla

36 cikk 1/4 oldal

KGBéla ma sem vesz részt az ellene indult peren

Az unió intézményei elleni kémkedéssel és az unió kárára elkövetett költségvetési csalással vádolt Kovács Béla ma sem megy el a Budapest Környéki Törvényszéken zajló perére.

KGBéla nem ment el a perre

Az EP-képviselő ügyvédjétől megtudtuk, a politikus arról értesítette őt, hogy hétfőn és kedden halaszthatatlan dolga akadt, így nem tud részt venni a hétfőre kitűzött tárgyaláson.

Júliusban indul KGBéla pere

A polgári elhárítás figyelmét az kelthette fel, hogy Kovács rendszeresen találkozott konspiratív módon orosz diplomatákkal, és havonta Moszkvába látogatott.

A Jobbik üdvözli a Kovács Béla elleni vádemelést

A Jobbik „nagy örömmel üdvözli a Központi Nyomozó Főügyészség Kovács Béla elleni vádemelését” – írta az ellenzéki párt szerdai közleményében, jelezve: 2014 májusa óta várják, hogy a bíróság előtt derüljön ki az igazság az őt ért vádakkal kapcsolatban.

Vádat emeltek Kovács Béla ellen

A Jobbik európai parlamenti képviselője ellen állam elleni és költségvetést károsító, továbbá közbizalom elleni bűncselekmény a vád. Az EP-képviselő ezt követően kilépett a Jobbikból.
36 cikk 1/4 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.