2022. január 20., csütörtök, Fábián, Sebestyén napja

Címke: Kevin Spacey

16 cikk 1/2 oldal

Zéró tolerancia

A hatalmi helyzetükkel szexuálisan visszaélőkkel szemben nincs tolerancia. Legyen szó rendező-színész, igazgató-titkárnő, professzor-hallgató vagy akár orvos-nővér kapcsolatról.

Magyar szál a hollywoodi zaklatási botrányban

Louis C. K.-t – azaz Louis Székelyt, a mexikói születésű, de részben magyar származású amerikai humoristát –, valamint Steven Seagal színészt is zaklatási vád érte Amerikában.

Megállíthatatlanul dagad a hollywoodi botrány

Egyre több világsztárt vádolnak molesztálással: immár Mariah Carey és Charlie Sheen neve is feketelistára került. Kevin Spacey-nek pedig minden bizonnyal ellehetetlenül a karrierje.

Kevin Spaceyt kivágják

Kivágják a szexuális zaklatási botránya miatt a filmiparban ellehetetlenült Kevin Spaceyvel forgatott jeleneteket a decemberben mozikba kerülő A világ összes pénze című filmből, és Christopher Plummerrel forgatják újra a produkciót – erről számolt be a hollywoodi szaksajtó szerdán.

Lefújták Kevin Spacey új filmjének világpremierjét

A Sony Pictures cég hétfőn lefújta a Kevin Spacey főszereplésével készült új filmjének világpremierjét Los Angelesben, az Oscar-díjas színészt ért szexuális zaklatási vádak miatt, ugyanakkor közölte, hogy a film az eredeti terveknek megfelelően december végén érkezik az észak-amerikai mozikba.

Megszakította kapcsolatait a Netflix Kevin Spaceyvel

A Netflix internetes műsorszolgáltató pénteken bejelentette, hogy nem szerepelteti többet Kevin Spaceyt a Kártyavár című népszerű sorozatban, s megszüntet mindennemű kapcsolatot az Oscar-díjas színésszel a szexuális zaklatási botrány nyomán.

Nőket erőszakolt meg Soros György bizalmasa

Három floridai nő 27 millió dollárra pereli Howie Rubint, Soros György befektetési alapjának korábbi vezető munka­társát, aki az áldozatok szerint rendkívül brutális módon kínozta és erőszakolta meg őket abban a nyolcmillió dollárért bérelt manhattani lakásban, amely kifejezetten szadista szexuális játékok céljával volt beren­dezve – írta meg tegnap a brit Daily Mail bulvárlap.
16 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.