2024. április 16., kedd, Csongor napja

Címke: kétharmad

32 cikk 1/4 oldal

Kétharmados védelem kell a családtámogatásnak

Novák Katalin kiemelte: stabilitást, biztonságot és kiszámíthatóságot jelentene a családtámogatás kétharmados törvényi védelme, ezért kérnek erre felhatalmazást a nemzeti konzultáción.

Budapest Tarlós Istvánt választaná

A Nézőpont Intézet felméréséből kiderül, hogy az ellenzéki szavazók egy része is Tarlós Istvánt támogatná, akinek népszerűsége a kormánypártokét is megelőzi a fővárosban.

Elvándorlás

Ahogy mondani szokás, inkább más hibájából tanuljunk, mint a sajátunkból. Vannak, akik azonban nemhogy a máséból, még a saját hibájukból sem okulnak.

Strukturális válságban az ellenzék

Pető Péter szerint az ellenzéki pártok hitelessége a Fidesz harmadik kétharmados győzelmével be lett árazva, egyetlen ötletük sincs amióta Orbán Viktor hatalomra került.

Csaknem kétharmadot szerzett Erdogan a németországi törökök körében

Csaknem kétharmados többségben Recep Tayyip Erdogant támogatták a törökországi elnökválasztáson részt vett németországi törökök a német sajtóban kedden ismertetett adatok szerint. Az újraválasztott államfő magas támogatottsága révén új lendületet vett a németországi török közösség társadalmi integrációja körüli vita. Recep Tayyip Erdogannak Angela Merkel német kancellár is gratulált, táviratában a jogállamiság fontosságát hangsúlyozta.

Kulturális gyarmat vagyunk

A kommunista hatalomátvétel a magyar történelem ezeréves folytonosságát brutálisabban szakította meg, mint a török uralom.
32 cikk 1/4 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.