2023. március 22., szerda, Beáta, Izolda napja

Címke: Keszthely

55 cikk 1/6 oldal

Többet fejleszthetnek a balatoni önkormányzatok

Éves viszonylatban jelentősen megnőtt a fizető vendégek száma, amiből a szállásadók által beszedett és a helyi önkormányzatoknak továbbított idegenforgalmi adóbevételek származnak.

A titkos Horthy-bunkert is felfedezhetjük

Több mint ezerötszáz rendezvény, kiállítások, túrák és interaktív programok várják a közönséget országszerte a Múzeumok őszi fesztiválján október 1. és november 11. között.

Kétszáz millió forintból bővítenek óvodát Keszthelyen

Közel 200 millió forintos, vissza nem térítendő európai uniós támogatás segítségével újítják fel és bővítik Keszthelyen az Életfa Óvoda Kísérleti utcai tagóvodáját – tájékoztatta a város önkormányzata az MTI-t.

Ismét verklisekkel telik meg hétvégén Keszthely belvárosa

Számos visszatérő résztvevővel, több mint 40 zenélő szerkezettel rendezik meg ezen a hétvégén a verklifesztivált Keszthelyen – közölte a szervező Keszthelyi Turisztikai Egyesület elnöke a rendezvény keddi sajtótájékoztatóján.

Ultrahangkészülékeket vásárolt a keszthelyi kórház

Több mint 47 millió forintos pályázati összegből kiemelt szintű radiológiai, valamint aneszteziológiai-intenzív ultrahangkészüléket vásárolt a keszthelyi kórház, az utóbbi a válságos állapotú betegek ellátásainak kockázatait is csökkenti – közölte az egészségügyi intézmény az MTI-vel.

Jogilag bármilyen zaj lehet csendháborítás

A megújult dél-balatoni vasút mellett élőket zajvédő fal és rezgéscsillapító sínágyazat óvja a kellemetlen hatásoktól, a tóparti településeken viszont gyakoriak a viták.

Lárma nélkül

Több emlékhely is kötődik immár a Vaszary névhez a Balaton partján. Most nem Vaszary János festőről vagy Vaszary Gábor íróról van szó, hanem a talán kevésbé ismert Vaszary Kolosról.
55 cikk 1/6 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.