2024. július 21., vasárnap, Dániel, Daniella napja

Címke: Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda

24 cikk 1/3 oldal

A rendőrség nem adja fel

A Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda 2017. október 31. óta folytatja a nyomozást a Fenyő János sérelmére 1998. február 11-én előre kitervelten elkövetett emberölés ügyében.

Tovább nyomozhatnak a szegedi piac ügyében

Szabó Bálint jogász álláspontja szerint Botka László hazudott az EU-nak, és szándékosan hamis adatszolgáltatással tévesztette meg a közreműködő hatóságokat.

Tizenkét évig bujkált, elfogták

Csaknem tizenkét év bujkálás után fogtak el egy sikkasztás miatt körözött magyar férfit Bulgáriában – közölte a rendőrség a police.hu oldalon pénteken.

Tízmillió forint értékű kábítószert foglaltak le Budapesten

Drogterjesztőket fogtak el Budapesten: a négy férfi a rendőrség adatai szerint szervezetten árult tiltott drogokat a fővárosban, a tőlük lefoglalt kábítószer értéke tízmillió forint – olvasható a police.hu oldalon.

Elfogtak egy nőket futtató magyar férfit

Nyíregyháza mellett elfogtak egy magyar férfit, akit emberkereskedelem és kerítés miatt kerestek a holland hatóságok – közölte az Országos Rendőr-főkapitányság hétfőn a honlapján.

Válaszolt a főügyész az MSZP-s képviselőnek

Várhatóan ismét meghosszabbítja a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (NNI) a nyomozás május 11-én lejáró határidejét a Magyar Postát és az FHB-csoportot érintő ügyben – derült ki szerdán a legfőbb ügyész országgyűlési képviselői kérdésre adott írásos válaszából.
24 cikk 1/3 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.