2022. január 19., szerda, Sára, Marió napja

Címke: keret

36 cikk 1/4 oldal

Kovács dirigálhatja Rossi csapatát

Sokan úgy vélik, ha novemberben rögtön Rossit bízzák meg a válogatott irányításával, akkor az olasz tréner most már négy felkészülési találkozó tapasztalataival a jegyzetfüzetében hirdethetne keretet.

Dzsudzsák helye sem biztos

Marco Rossi a magyar labdarúgó-válogatott frissen hivatalba lépett kapitánya elmondta, csak az kap meghívót, aki rendszeresen játszik a klubcsapatában.

Újra pályázhatnak a gazdák

További 21 milliárd forint vidékfejlesztési forrás sorsáról döntött az Agrárminisztérium júniusban. Az elmúlt hónapban 17 felhívás keretében 634 pályázatot hoztak ki nyertesnek a bírálók.

Egy változás Marokkó világbajnoki keretében

A határidő lejárta előtt egy helyen változtatott keretén Hervé Renard, az oroszországi világbajnokságra készülő marokkói labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya.

Korcsmárék bajnokok lettek, Beséék elbuktak

A lecsengő európai labdarúgó-bajnokságok még mindig szolgálnak érdekes hírekkel, és a közelgő világbajnokságról is egyre sűrűbben érkeznek az érdekes információk.

Vadócz és Sallai is jelölt

Georges Leekens 22 játékost hívott meg légióskeretébe, amely Fehéroroszország, illetve a három nappal később Ausztrália elleni mérkőzésekre készül.
36 cikk 1/4 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.