2019. április 26., péntek, Ervin napja

Címke: keresztény

101 cikk 1/11 oldal

Megmenekült a keresztény édesanya

A pakisztáni legfelsőbb bíróság január 29-én elutasította a felmentő ítélet elleni fellebbezést, ezért a káromlásért korábban halálra ítélt Ászja Bibi végre elhagyhatja az országot.

Kenyér és bor

Keresztényeket öltek meg, mert ők is olvasták a Bibliát, és azt hallották, hogy a másik arcukat is odafordítják a keresztények, ha megütik őket. Ebben igazuk is van.

Közös imádkozás a keresztény egységért

Megkezdődött tegnap az ökumenikus imahét, amelynek országos megnyitó istentiszteletét korán reggel Budapesten, a Deák téri evangélikus templomban tartották.

Homoktövis

Somody Imre az ország leggazdagabb emberei közé tartozott, tizenhat év alatt vagyonának jelentős része elúszott, őstermelő lett, megtért, családapaként szeretne helytállni.

Advent a felkészülés ideje

Advent idején, a királyok királyának érkezésére készülve nemcsak környezetünket, házainkat, hanem szívünket és emberi kapcsolatainkat is rendbe szeretnénk tenni. 
101 cikk 1/11 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.