2024. június 20., csütörtök, Rafael napja

Címke: kereszt

26 cikk 1/3 oldal

A keresztekről

Az augusztus 20-i ünnepségen kitettek egy zászlót a Parlamentre, amelyen kereszt volt. Most ezen őrjöng az Összes. Mert a kereszt ma lázadás az Összes ellen.

Undort éreznek a kereszt láttán a balliberálisok

Undort érez a Magyar Liberális Párt ügyvivője a Parlament falára kifüggesztett keresztes zászlók láttán. A mikropárt tudatta, hogy ez az antiszemita korszakra emlékezteti őket.

Egyházellenes irányt vett az AfD

Míg a tartományi miniszterelnök kereszteket helyeztetett ki a közhivatalokban, az Alternatíva Németországnak most leveteti őket az októberi választások előtt.

Beregszászon ismét meggyalázták a város fölé magasodó keresztet

Ismeretlenek ismét meggyalázták a Kerek-hegyen emelt keresztet Beregszászon, a feszületre ukrán nacionalista jelképet festettek, a talapzatára ukrán jelszavakat írtak – adta hírül szerdán internetes oldalán a Kárpátalja című hetilap.

Már kötelező a kereszt kihelyezése a bajoroknál

Míg egyesek a keresztény-nyugati kulturális önazonosság győzelmével azonosítják az intézkedést, a kritikusok szerint a keresztény uniópárt már az őszi tartományi választásokra készül.
26 cikk 1/3 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.