2023. április 1., szombat, Hugó napja

Címke: kereslet

51 cikk 1/6 oldal

Egyre nagyobb a panellakások kereslete

Egyre nagyobb a panellakás-kereslet, mivel a vásárlók az ingatlanok drágulása miatt egyre inkább az olcsóbb lakásokat keresik a kínálatban – mondta Balogh László, az ingatlan.com piaci portál vezető gazdasági szakértője az M1 aktuális csatornán szerdán.

Jól fogy a pulyka karácsony előtt

Magyar Pulykaszövetség becslése szerint az év végi hajrában akár 20-25 százalékkal is több pulykahúst adhatnak el az országban az idén a tavaly decemberi időszakhoz képest.

Idén nincs hiány libából a piacon

Széles kínálatból válogathatnak a Márton-napi libasült kedvelői, ráadásul drágulástól sem kell tartani az ünnepi időszakot megelőzően.

Keresik az állampapírokat

Tegnap is a tervezettnél több állampapírt tudott értékesíteni az adósságkezelő, a rövid futamidőnél közel az eredeti duplájára is bőven volt kereslet.

Fokozódik a kereslet a fekete arany iránt

A világgazdasági bővülés érett szakaszba lépett, ami fokozza a nyersanyagok – így az olaj – iránti keresletet is – áll a K&H friss elemzésében.
51 cikk 1/6 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.