2021. október 19., kedd, Nándor napja

Címke: kereskedelempolitika

8 cikk 1/1 oldal

Nincs terv az üzletláncok kiszorítására

Semmiféle titkos terv nincs, közönséges bulvárkacsa az, hogy a 2018-as választások után kerülhet sor „Orbán Viktor nagy tervének” befejezésére.

Jön a kiskereskedelmi intézkedéscsomag

A kancelláriaminiszter levele szerint ősszel újra a parlament elé kerülhetnek olyan javaslatok, amelyek a kormány 2010-ben megkezdett kereskedelempolitikáját folytatják.

Német kormányszóvivő: Merkel „elkötelezett transzatlantista”

Angela Merkel kancellár „tapasztalt és elkötelezett transzatlantista” – jelentette ki a német kormány szóvivője hétfőn Berlinben a kancellár egy előző napi beszédével kapcsolatban, amelyben a német sajtó szerint azt fejezte ki, hogy nem lehet a Donald Trump vezette Egyesült Államokra támaszkodni.

Kereskedelem: hétfőn indul az egyeztetés

Már idén törvényben biztosítanák, hogy havonta két szabad hétvégéjük legyen a kiskereskedelemben foglalkoztatott munkavállalóknak.

Átvilágíthatják a multik működését

Kedden Csehországban is robbant az élelmiszerbomba. Marian Jurecka agrárminiszter úgy nyilatkozott: néhány termék esetében mi vagyunk Európa szemétlerakata.

Nem lesz ismét vasárnapi boltzár

Segítettek a kiskereskedelemben működő mikro-, kis- és közepes vállalkozásokon a kormány piacbefolyásoló intézkedései.
8 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.