2024. június 20., csütörtök, Rafael napja

Címke: Kerényi Imre

24 cikk 1/3 oldal

Kerényi Imre reneszánsz emberként élt

A régi barátok, „játszótársak” nevében Huszti Péter színművész búcsúzott, hangsúlyozva, hogy Kerényi Imre kifogyhatatlan ötletekkel, energiával és rendet teremtve rendezett és tanított.

Augusztus 31-én temetik Kerényi Imrét

„A gyászoló család vár mindenkit, akik szerették, tisztelték és becsülték” – olvasható a közlésben. A család kérése, hogy a megjelenők kegyeletüket jelképesen egy szál fehér rózsával róják le. 

Embertelen baloldali propaganda

Olyan embertelen és gyomorforgató hozzászólásokat olvastam Kerényi Imre halálával kapcsolatban, hogy eredeti tervemmel ellentétben kegyeleti okokból nem idéznék most egyikből sem.

A Madách Színház is saját halottjának tekinti Kerényi Imrét

A Madách Színház is saját halottjának tekinti a szombaton elhunyt Kerényi Imre miniszterelnöki megbízottat, Kossuth- és Jászai Mari-díjas rendezőt, színigazgatót, egyetemi tanárt, publicistát, érdemes és kiváló művészt.

Jól kiszúrt velem, rendező úr!

Kerényi Imrét, aki hosszan tartó, súlyos betegsége ellenére mindvégig aktívan dolgozott, a Miniszterelnökség saját halottjának tekinti.

Kerényi Imrére emlékezik az M5 kulturális csatorna

Kerényi Imre miniszterelnöki megbízott, Kossuth- és Jászai Mari-díjas rendező, színigazgató, egyetemi tanár, publicista, érdemes és kiváló művész hosszú, türelemmel viselt betegség után, életének 75. évében, családja körében hunyt el szombaton – hangzott el az M5 csatorna Kulturális Híradójában.
24 cikk 1/3 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.