2022. január 25., kedd, Pál napja

Címke: kerékpáros

18 cikk 1/2 oldal

Három év alatt közel megduplázódott a kerékpározók száma a Tisza-tónál

Az elmúlt három évben közel kétszeresére emelkedett a Tisza-tónál kerékpározók száma, a régióba érkező turisták közel 70 százaléka biciklizik. Bogdán Csaba, az idén hetedik alkalommal megtartott Tisza-tó Maraton főszervezője az MTI-nek elmondta: a régió kerékpáros szempontból mérhetetlenül sokat fejlődött az elmúlt öt-hét évben.

Muraföldén folytatódnak a kerékpáros fejlesztések

Az olajforrások kiapadása az itt lakók elszegényedéséhez vezetett, ezért a Mura-program részeként a turizmus, valamint az agrá­rium fejlesztésével igyekeznek fellendíteni a környék gazdaságát.

Kerékpáros felvonulás miatt korlátozások lesznek vasárnap Budapesten

Kerékpáros felvonulást rendeznek Budapesten vasárnap egyes fő közlekedési útvonalak, a többi között a Krisztina körút, a Lánchíd, az Erzsébet híd Pest felé vezető oldala, a budai alsó rakpart és az Andrássy út lezárásával. A Tabánból induló és a Városligetben véget érő rendezvény idején több tömegközlekedési járat útvonala változik - közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) pénteken az MTI-vel.

Népszerű a gasztrojegy

Az eddigi tapasztalatok megerősítik: van érdeklődés a kerékpárosok számára felajánlott balatoni gasztrojegy iránt.

Halálos baleset – Személyautó gázolt kerékpárost

Halálos baleset történt szombat éjjel az 5-ös számú főúton: egy személyautó ütött el egy kerékpárost Kecskemét külterületén – közölte a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság a rendőrség honlapján.
18 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.