2022. augusztus 19., péntek, Huba napja

Címke: kérdések

26 cikk 1/3 oldal

Ismét a kormányt kérdezik a képviselők

Az Országgyűlés őszi ülésszakának második ülése is a kormány tagjainak címzett kérdésekkel és azonnali kérdésekkel ér véget.

Országgyűlés – A kormányt kérdezik a képviselők

Az Országgyűlés ma fejezi be őszi ülésszakának első ülését. A képviselők az előző héten kezdődött ülés zárónapján a kormány tagjainak tehetnek fel kérdéseket és azonnali kérdéseket.

Salah Abdeslam először válaszolt a vizsgálóbírók kérdéseire

Salah Abdeslam, a 2015. november 13-i párizsi merényleteket elkövető kommandó egyetlen életben maradt tagja pénteken először válaszolt a francia vizsgálóbírók kérdéseire, azt állítva, hogy a bújtatásával meggyanúsított egyik társától soha nem kért segítséget. A támadásokban betöltött saját szerepét illetően azonban továbbra sem hajlandó semmit sem mondani – közölték igazságügyi források.

Oroszország túléli a szankciókat

Közel négy órán keresztül válaszolt élő adásban az orosz polgárok kérdéseire Vlagyimir Putyin egy televíziós műsorban.

Nem hitelesítették Hadházy kérdéseit

Az LMP-s képviselő a paksi atomerőmű-bővítéssel kapcsolatban nyújtott be népszavazási kezdeményezést a Nemzeti Választási Bizottságnak.
26 cikk 1/3 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.