2022. július 7., csütörtök, Apollónia napja

Címke: képeslap

7 cikk 1/1 oldal

Torockótól az Eldorádóig

Páratlan, ritka képeslapokat adott közre Torockóról szóló második kötetében Balázs D. Attila író, újságíró, képeslapgyűjtő.

Szökött magyar drogdílert keres az Europol

Képeslapot írt és rakott fel a körözési oldalára az európai rendőrség, az Europol a 38 éves Kosztadinovszki Viktor Miklós magyar állampolgárnak.

Képeslapot küldene a legkeresettebb bűnözőknek az Europol

Képeslapon üdvözölné Európa legkeresettebb bűnözőit az uniós rendőri együttműködést koordináló szervezet, az Europol nyári kampányában, de nem ismeri a pontos címüket, ezért a lakosság segítségét kéri tartózkodási helyük megállapításához. Mivel a nyaralási szezonban valószínűleg a körözöttek is üdülőhelyeken húzzák meg magukat, az Europol különösen számít a vakációzók információira.

A száműzött király visszatér városába

1920 után Nagyvárad magyarsága kisebbségi léthelyzetbe került és elszenvedte az ezzel járó jelképes damnatio memoriae-t, tehát az emlékezet eltörlését is.

Üdvözlet Európából sok szeretettel

Csaroda – régi neve, Csarnavoda, fekete vizet jelent – az Európai Unió keleti csücskében, az ukrán határ mellett a beregi Tiszaháton fekszik.

Óriási képeslapfal készül Miskolcon

Különleges akcióra buzdítja a Miskolcra látogatókat a város turisztikai szervezete, amely egy óriási képeslapfal felállítását tervezi – közölte a Midmar Miskolci Idegenforgalmi Marketing Nonprofit Kft.
7 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.