2022. július 4., hétfő, Ulrik napja

Címke: keménymag

32 cikk 1/4 oldal

Keménymag: ,,Románnak lenni nem nép, hanem foglalkozás!”

„Románia, én így szeretlek!” Bakiparádé, gumizászlók, leselejtezett amerikai harci eszközök. Háborúra papíron alkalmas, de egy parádé lebonyolításához alkalmatlan fegyveres szervezet – egyebek között erről beszélgettek a jobboldali B-közép állandó tagjai a román centenárium kapcsán. A keret ezek mellett meggyászolta a CEU költözését, amely (profilját megőrizve) egy korábbi elmegyógyintézet épületében folytatja működését. Ambrózy Áron és Vésey Kovács László a PestiSrácok.hu újságírói, valamint Megadja Gábor, a 888.hu publicistája az ECHO TV Keménymag című magazinműsorának legutóbbi adásában, amelyet Velkovics Vilmos vezetett, megpróbálta kideríteni azt is, miért kötözte meg magát Szél Bernadett.

Nem megyek többet az ATV-be

Az elmúlt hetek történései egy hangyányit összezavartak. Bonyolult a világ, és iszonyatosan kell összpontosítanunk nekünk agymosott, funkcionális analfabétáknak, hogy kiigazodjunk rajta.

Keménymag: Gyurcsány egy transzhajléktalan

Hajléktalannak képzelte magát egy éjszakára Gyurcsány Ferenc. A milliárdos pártvezető becsületbeli kérdésnek, gesztusnak, ölelésnek nevezte tiltakozását a közterületen élést tiltó jogszabály ellen. Az ECHO TV Keménymag című műsorában Megadja Gábor úgy fogalmazott, hogy Gyurcsány egy transzhajléktalan, aki hajléktalannak képzeli magát, de valójában nem az. A közéleti B-közép csapatát ezúttal Vésey Kovács László, a PestiSrácok újságírója, Ambrózy Áron, a PestiSrácok.hu újságírója, Apáti Bence, a Magyar Idők főmunkatársa és Megadja Gábor, a 888.hu publicistája erősítette. Műsorvezető: Velkovics Vilmos.

Soros György meg akarta buktatni Donald Trump főbíróját

Amit Brett Kavanaugh-val csináltak, az minden eddigi karaktergyilkossági és hiszterizálási kísérletet messze felülmúlt – hangzott el az ECHO TV Keménymag című műsorában. Jeszenszky Zsolt a műsorban kifejtette: a Kavanaugh elleni tüntetéseket Soros György finanszírozta.
32 cikk 1/4 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.