2024. április 21., vasárnap, Konrád napja

Címke: Kemény Dénes

25 cikk 1/3 oldal

Csavar nélkül: Vári az elnök

Az egyetlen jelöltet, Vári Attilát választotta meg elnökének a Magyar Vízilabda-szövetség (MVSZ)a vasárnapi, megismételt közgyűlésén a leköszönő Kemény Dénes helyére.

Tizenhat bajnok a medencében

A XIXO Waterpolo All Star Gála keretében este nyolc órától a Millennium Masters csapata mérkőzik meg az egykori nagy ellenfelekből összeállt világválogatottal.

Véget érnek a Kemény-évek

Derült égből villámcsapásként érte a hír a vízilabda-társadalmat: Kemény Dénes, az MVSZ elnöke a szövetség honlapján bejelentette, hogy szeptember végén távozik posztjáról. Döntését nem indokolta.

Most a gyenge a reális

A magyar férfi vízilabda válogatott négy mérkőzésen 41 gólt kapott a görög, az olasz, a spanyol és a montenegrói válogatottól és a hatodik helyen végzett az Európa-kupában.

Üzleti konferencia vízipólós párhuzamokkal

Kemény Dénes pólós sztorikba csomagolt cégvezetés-technikai, közösségmotiválási „intelmei” tették emlékezetessé a Szatmárnémetiben megrendezett üzleti konferenciát.
25 cikk 1/3 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.