2023. október 2., hétfő, Petra napja

Címke: kém

15 cikk 1/2 oldal

Kémet fogtak a franciák

Letartóztattak egy köztisztviselőt Franciaországban azzal a gyanúval, hogy bizalmas információkat közvetített Észak-Koreának, jelentették kedden francia igazságügyi források.

Merkel: további intézkedések is elképzelhetőek az angliai mérgezés ügyében

Az uniós vezetők várják a Vegyifegyver-tilalmi Szervezet szakértőinek vizsgálati eredményeit Szergej Szkripal egykori orosz kettős ügynök és lánya angliai megmérgezésével kapcsolatban és az elítélő szavak mellett további intézkedések meghozatalára is sor kerülhet - közölte Angela Merkel német kancellár Brüsszelben, az uniós állam-, illetve kormányfők csúcstalálkozója első ülésnapját követően péntek hajnalban.

Feltételezett török kémet fogtak Németországban

A német szövetségi ügyészség elrendelte egy feltételezett kém őrizetbe vételét Hamburgban, akit a helyi hatóságok azzal gyanúsítanak, hogy a török hírszerzés megbízásából Németországban élő kurdokról gyűjtött értesüléseket.

Szerelem háborúban

Nehéz eldönteni, hogy Steven Knight forgatókönyvíró romantikus drámát vagy háborús kémfilmet akart írni.

Tovább nyomoznak Kovács Béla ellen

Jövő januárig hosszabbították meg annak a nyomozásnak a határidejét, amelyet kémkedés gyanújával rendeltek el a Jobbik uniós képviselőjével szemben.

Mindenki célkeresztbe kerül

Magyarország felkerült azon államok lajstromára, amelyeket egyes érdekcsoportok „civil kémek” segítségével támadtak meg. A módszer igen kifinomult.
15 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.