2021. október 19., kedd, Nándor napja

Címke: Kecsmár Krisztián

12 cikk 1/2 oldal

Kettős mérce a hazánk elleni kvótaügyben

A kormány a kettős mérce és a szokatlanul rövid határidők alkalmazását bírálta az uniós testület véleményére adott válaszában.

Kvótakópék

Egy elhibázott, felelőtlen menekültpolitikát terítenének szét a vétlen tagállamokra is. Szolidaritásról beszélnek, s ennek örvén bűnrészessé akarnak tenni bennünket is.

A kormány nem enged a kvótaper ügyében

A bizottság véleményére adott válaszában a kormány kifogásolta a kettős mérce és a szokatlanul rövid határidők alkalmazását – mondta az államtitkár.

Többet kell tenni a terrorizmus áldozataiért

Az EU-tagállamoknak többet kell tenniük áldozatsegítő intézkedéseik hiányosságainak pótlásáért, erre hívták fel a figyelmet a terrorizmus áldozatai 13. európai emléknapja alkalmából a terrortámadások túlélőinek és az áldozatok hozzátartozóit tömörítő egyesületeknek a részvételével pénteken Brüsszelben tartott konferencia résztvevői – mondta Kecsmár Krisztián, az Igazságügyi Minisztérium európai uniós és nemzetközi igazságügyi együttműködésért felelős államtitkára az MTI-nek telefonon nyilatkozva.

Államtitkár: a közúti fuvarozás számára alapvető a versenyképesség

Az európai közúti fuvarozási ágazat szabályozásakor nem lehet figyelmen kívül hagyni a versenyképességi szempontokat, és azt sem, hogy a béralapú versenyképesség az ágazat versenyképességének kulcsa – mondta Kecsmár Krisztián, az Igazságügyi Minisztérium európai uniós és nemzetközi igazságügyi együttműködésért felelős államtitkára hétfőn Brüsszelben, a versenyképességi tanács ülését követően az MTI-nek.
12 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.