2022. augusztus 19., péntek, Huba napja

Címke: kávéház

7 cikk 1/1 oldal

Kávéház Lotz-freskóval

Budapest legszebb kávézójának is nevezik a Párisi Nagyáruház Lotz-termét, amely több mint másfél éve felújítás és tulajdonosváltás ­miatt nem volt látogatható.

Újranyitott Madrid legrégebbi kávéháza

Újra megnyitották a spanyol főváros legrégebbi kávéházát, a Café Comercialt, amely idén ünnepli alapításának 130. évfordulóját.

Kávéházi lövöldözés Szerbiában, öten meghaltak

Öt ember meghalt, legkevesebb húsz megsebesült a kelet-vajdasági Begaszentgyörgy (Zitiste) egy kávéházában, ahol egy férfi géppisztollyal kezdett lövöldözni – közölte a rendőrség szombaton.

Az éledő Újbudán eleven tavasz várható

Hosszú idő után ismét szerethető találkozóhellyé varázsolták az újbudai Bartók Béla útnak a Gellért tértől a Kosztolányi Dezső térig tartó szakaszát.

A pótkávé az életet jelentette

E héten kezdik el a belváros egyik ékköve, az Erzsébet híd pesti hídfő kapuzatának is számító déli Klotild-palota belső bontásait.

A füredi Karolina

Rezeda Kázmér lelkének jelentős része rokokó lélek volt, kár is volna ezt tagadni. Ha nem lett volna rokokó lelke szegénynek, soha nem keresi fel Balatonfüreden a Karolina kávéházat.
7 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.