2021. január 21., csütörtök, Ágnes napja

Címke: KÁT

10 cikk 1/1 oldal

Túl költséges a kötelező átvétel rendszere

A nagybefektetőknek és a hálózati társaságoknak is vonzóvá kell tenni a megújuló alapú energiatermelést Kaderják Péter szerint, aki mielőbb lezárná a kötelező átvételi tarifa rendszerét.

Napenergia: csúszni lehet a fejlesztésekkel

Egy évvel később kezdhetnek áramot termelni az engedélyükben lévő időpontnál azon cégek, amelyek a támogatási rendszerben adnak el napenergiával előállított áramot – ismerteti szerdai számában a Világgazdaság.

Gombamód szaporodó napelemek

Az elkövetkező egy évben jelentősen növekedhet a naperőművek száma Magyarországon, ezáltal a megújuló erőforrásból származó villamosenergia-termelés is megemelkedhet.

Új támogatás a zöldáramra

Elfogadta az országgyűlés hétfőn a megújuló villamosenergia támogatási rendszerét (metár), amely várhatóan 2017. január 1-jétől léphet életbe.

Tonnányi drogot foglalt le a hatóság

A magyarországi címzettnek a kenyai cégtől korábban is érkezett csomagja, és arra is rájöttek, hogy az ügy szálai Nyugat-Európába vezetnek.
10 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.