2023. december 7., csütörtök, Ambrus napja

Címke: kárrendezési alap

5 cikk 1/1 oldal

Soron kívüli eljárás a Quaestor ügyében

A Fővárosi Törvényszék soron kívül jár el, és elkezdte az igények elbírálását azokban az ügyekben, amelyeket a Quaestor Értékpapír-kereskedelmi és Befektetési Zrt. felszámolója terjesztett be. Ezen hitelezői igények esetében ugyanis bírósági határozat alapján történhet meg a kárrendezés – közölte tegnap a Fővárosi Törvényszék.

Eddig 32 ezer kérelem érkezett a Kárrendezési Alaphoz

A korábban beadott igényekkel együtt már több mint 32 ezer károsult kérelmét vette nyilvántartásba a Quaestor és a Hungária kötvényesek kárrendezését végző Kárrendezési Alap – közölte az alap szerdán az MTI-vel.

Brókerbotrány: Az új igénylők február 15-ig nyújthatják be kárigényüket

Február 15-ig nyújthatják be kérelmüket az új igénylők a Quaestor és a Hungária kötvényesek kárrendezését végző Kárrendezési Alaphoz. Azon Quaestor-kötvényeseknek, akik korábban a Quaestor Károsultak Kárrendezési Alapjánál határidőben jelezték igényüket, nincs teendőjük, kérelmük az új alaphoz kerül.
5 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.