2024. július 22., hétfő, Magdolna napja

Címke: kárpótlás

17 cikk 1/2 oldal

Kipergetett szemek

Miért az én pénzemből? A legálságosabb mondat, amely a rendszerváltás után meggátolta annak megértését, hogy mi okozza a magyar agrárium pénzéhségét.

Ellátogat-e Ferenc pápa Erdélybe?

A katolikus egyházfőt már 2015-ben meghívta Romániába Klaus Werner Johannis államfő, és idén tavasszal szóban és írásban is megismételte az invitációt.

Másfél milliárd forint támogatást kapnak a vízi szárnyast tartók

Eddig mintegy 1,7 milliárd forintot fizettek ki a madárinfluenza miatti kártalanításban érintett állattartóknak, ez rövidesen további 1,5 milliárd forint jövedelempótló de minimis támogatással egészül ki, amire a vízi szárnyast – libát, kacsát – tartó gazdálkodók lesznek jogosultak – közölte a Földművelésügyi Minisztérium (FM) szerdán.

Nagyon sokba kerül a dízel-botrány a a Volkswagennek

A Volkswagen-csoport (VW) kész több mint 1,26 milliárd dollárt fordítani az amerikai utakon futó, háromliteres dízelmotorral felszerelt autók visszavásárlására vagy kijavítására, illetve a tulajdonosok kárpótlására, de ha az amerikai környezetvédelmi hatóságok nem fogadják el a német autógyártó javítási tervét, akár négymilliárd dollárba is kerülhet az ügy rendezése – derült ki szerdán a San Franciscó-i bíróságon beadott peranyagból.
17 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.