2020. június 1., hétfő, Tünde napja

Címke: károkozás

17 cikk 1/2 oldal

Sok vendég az alapszabályokat is felrúgja

A megnövekedett vendégforgalom nem csupán nagyobb bevétellel, de bosszúsággal is járt az üzemeltetők számára – gyakoriak voltak a szabályokba ütköző kihágások a turisták részéről.

Ismét fellángolt a graffitiháború

Az elmúlt fél évben legalább két tucat rendőrségi feljelentést tett a HÉV és a MÁV-Start, drasztikusan nőtt ugyanis a firkálók által okozott károk száma.

Másodfokon a moszkvai ingatlanbotrány

A vádhatóság szerint hazánknak több milliárdos kára keletkezett az épület eladása miatt, amit a Gyurcsány-kormány idején az akkori nagykövet intézett, hűtlen kezeléssel.

NGM: 90 százalékkal csökkentek a fémlopásból eredő károk

A 2012. évi 1 milliárd 360 millió forintról 2015-re 103 millió forintra csökkent a fémlopásokból eredő károk értéke a szigorúbb szabályozás miatt – közölte a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) hétfőn az MTI-vel.

850 milliós áfacsalás gyanújával nyomoz a NAV egy baranyai cég ellen

Különösen jelentős értékre elkövetett költségvetési csalás miatt folytatnak nyomozást a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) dél-dunántúli pénzügyi nyomozói egy nyílászárókat gyártó baranyai cégnél, ahol a gyanú szerint az elkövetők 850 millió forint áfát csaltak el és az így szerzett pénzt szétosztották egymás között.
17 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.