2023. március 28., kedd, Gedeon, Johanna napja

Címke: károk

100 cikk 1/10 oldal

Milliós károkat okoztak a randalírozók

A károk összesítése jelenleg is zajlik, ezek pontos összegéről az Országgyűlés sajtófőnöke csak később tud információt adni.

Erős földrengés rázta meg Haitit

Erős, 5,9-es földrengés rázta meg Haitit helyi idő szerint szombat este – közölte az amerikai földtani intézet (USGS). Helyi idő szerint délután három óra körül egy 5,2-es utórengést is mértek.

A nyaralóövezetekben ősszel jelentősen megnő a károk kockázata

Az alkuszcégek adatai szerint az őszi hónapokban 25 százalékkal haladja meg az éves átlagot a nyaralóbiztosítást kötők száma. A nyaralóövezetek elnéptelenedésével párhuzamosan egyrészt nő a betörések kockázata, másrészt a kései észlelés miatt emelkedik az elemi károk és a meghibásodások által okozott károk átlagos helyreállítási költsége is – mutat rá a Független Biztosítási Alkuszok Magyarországi Szövetsége (FBAMSZ) az MTI-hez eljuttatott közleményében.

Végigsöpört a vihar fél Magyarországon

Több mint kétszáz helyszínre riasztották a tűzoltókat a hét végén az országon végigsöprő viharok miatt, amelyek sok helyütt jelentős károkat okoztak.
100 cikk 1/10 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.