2022. december 5., hétfő, Vilma napja

Címke: Karl Marx

14 cikk 1/2 oldal

A gyűlölet prófétái: Marx és Soros

Manapság ismét kísértet járja be Európát, de ez egy másik emberellenes ideológiának, a multikulturális nyílt társadalomnak a kísértete.

A globalisták kulturális marxizmusa

Ők tudomásul veszik a multikulturális, identitását vesztett, kevert fajú Európa létrejöttét, mert ez is közelebb vinné a kontinenst a kozmopolita létformához.

Liberalizmus liberálisok nélkül

Önjelölt megváltók mindig voltak és lesznek, néha dollármil­liárdjaik is vannak, de egy embernek nem ez az Istentől rendelt feladata.

Marx a gyűlölet prófétája volt

Nem értették félre Karl Marxot a kommunista diktátorok, mint ahogyan azt az Európai Bizottság elnöke, Jean-Claude Juncker állítja – mondta Máthé Áron történész.

Marx nélkül jobb lett volna a világ

Karl Marx művei és politikai tevékenysége felmérhetetlen károkat okozott az emberiségnek. Egyetemes emancipáció helyett mil­liók estek áldozatul a kommunista önkényuralmaknak szerte a világban.

Az áldozatok nevében bírálták Junckert

Az Európai Bizottság elnökének magatartása nem kevesebbet jelent, mint a kommunizmus áldozatai emlékének gátlástalan megcsúfolását – mondta Deutsch Tamás.

Hipsztermessiás

Ma teljesen értelmetlen arról beszélni, hogy milyen ember volt, jót vagy rosszat akart, volt-e alapja meglátásainak. A marxizmus iszonyatos pusztításáért Marx is felelős.
14 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.