2024. július 13., szombat, Jenő napja

Címke: kárenyhítés

14 cikk 1/2 oldal

Hiánypótló vízügyi összeírás készül

Még ebben a hónapban sorra veszik az országban fellelhető, magántulajdonban lévő vízügyi műveket, így például a csatornákat és a szivattyúkat a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara szakemberei.

Veszíthet, aki késlekedik

Az agrárkárenyhítési hozzájárulást szeptember 15-ig kell befizetniük a kockázatközösség tagjainak. Ha ezt a kötelezettséget elmulasztják, búcsút inthetnek az ez évre járó juttatásnak is.

Rövidesen lejár a határidő

A mezőgazdasági termelők április 15-ig jelezhetik a kincstárnak, ha téli fagykár érte az ültetvényüket. A kárenyhítési alapban az idén is elegendő összeg van a támogatások kifizetésére.

Sokat veszíthet a gazda, ha nem fizet időben

Közeleg a kárenyhítési hozzájárulás befizetésének határideje, lényeges változásokra kell figyelniük a gazdálkodóknak – hívta fel a figyelmet a Magyar Államkincstár.

Ezer utast érint a Green Holidays csődje

Megkezdődött a vasárnap csődöt jelentett Green Holidays Kft. törökországi Antalyában rekedt utasainak kártalanítása. Az utazási iroda csődje közel ezer utast érint.
14 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.